9,2 gebaseerd op 27 klant beoordelingen

MCRS®-producten

MAGNETIC K9 REWARD SYSTEM® 

MAGNETISEER JE HOND!

DE NIEUWE INNOVATIE UIT BELGIË! NU OOK VERKRIJGBAAR BIJ ONS!

De revolutie in hondentraining! Het is een soort magie!

MCRS®-producten zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling door toonaangevende Belgische IPO / Schutzhund-trainers met meer dan 30 jaar ervaring in wereldkampioenschappen en diergedrag. Door alleen premiumproducten van de hoogste kwaliteit te gebruiken, voldoet onze apparatuur gegarandeerd aan de hoogste normen ...

MCRS®, eindelijk het ultieme beloningssysteem voor hondensport, hondenshow of gewoon voor Pet training! met het MCRS® systeem zal u uw hond naar een veel hoger focusniveau brengen. Met het gebruik van MCRS®-producten ontvangt u de ultieme gehoorzaamheid van uw hond. MCRS® werkt perfect in combinatie met de `positieve bekrachtigingsmethode` (clickertraining) en geeft je kansen die je nog nooit eerder hebt gehad.

Je kunt de MCRS® Ball of MCRS® Bite-roll op het MCRS® Vest "plakken", op de plek die jij het belangrijkst vindt! Geen gedoe meer met opplakkende dubbele magneten of enorme en ouderwetse Balldrop-systemen met kabels die door je vest lopen!

De MCRS®-producten zullen u helpen is betere resultaten in de uitvoering van de gehoorzaamheid van uw hond. De focus van uw hond zal ongelooflijk zijn en het gebruik van het MCRS® systeem is zo eenvoudig als het maar kan zijn.

Het is belangrijk om te weten dat je de MCRS® Magnetball op verschillende strategische plekken kunt gebruiken tijdens de training: op de linkerborst voor de 'hiel' (Fuss), op de keel voor de 'sit-in-front' en / of ʻapport`, op de achterkant voor de `zelfbeloning`. Dit alles in één training zonder enige moeite.

U kunt de moedermagneet (en) in het MCRS®-vest stoppen met behulp van de gepatenteerde binnenzakken. Daarom is het voor uw hond onmogelijk om een ​​losse magneet te 'eten' of een magneet in het gras te laten vallen.

MCRS®, er is geen compromis! ! !

Al onze producten worden met trots ontworpen, getest en geassembleerd in Vlaanderen, België, met passie voor de Canine-sport & competitie.

MCRS® Producten worden gebruikt door de beste Toptrainers wereldwijd! 

Bekijk deze video naar de mooie resultaten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »